Etter at glassfiberbassengene har gjort sitt inntog i den norske markedet har det blitt mye å velge i. Sørg for at du velger riktig kvalitet! Det gjør resultatet bedre og tryggheten større.

Det har de siste årene eksplodert av ulike leverandører på glassfiberbasseng. Når du endelig skal realisere bassengdrømmen er det mange ting å ta stilling til og mange tilbydere. Det du må være klar over når valget skal tas er at det finnes ulike kvaliteter på de forskjellige bassengene. Noen er dyrere enn andre, og det er det en grunn til.

Velg kvalitet fremfor pris. – Det lønner seg i lengden

Når du endelig skal realisere drømmen bør du sette deg godt inn i kvaliteten på bassengene du innhenter pris på. Det kan variere veldig, og kjøper du et billig basseng kan fort innsparingen koste deg tilsvarende i grunnarbeide. De enkleste bassengene krever ofte mer støtte i form av støpt plate og i noen tilfeller også støp rundt bassengene. Velger du et kvalitetsbasseng kan du være trygg på at levetiden er lang og bassenget er av en god kvalitet.

Se våre kvalitetsbasseng her, velg tilbehør og se prisen direkte!

12 lag som gir deg kvalitet og trygghet

Hos oss i Enwa Pahlen Svømmebasseng og Spa er alle glassfiberbassengene produsert på samme fabrikk og tilfredstiller våre krav til kvalitet. Samme hvilket basseng du velger hos oss, skal kvaliteten være premium. Bassengene er bygget opp i 12 lag med alt fra Honeycomb-lag for ekstra stivhet og styrke, samt ekstra isolasjon, til laminerte stålbjelker, carbon og en strøken overflate i gelcoat. Bassengene er bygget opp med vinylester som har sterkere motstand mot vann og kjemikalier enn polyester, som mange av de rimelige variantene er bygget opp med. Alt for å gi deg et kvalitetsbasseng og et problemfritt bassenghold.

Livstidsgaranti gjenspeiler kvaliteten

Der hvor mange av tilbyderne opererer med antall år, gir våre glassfiberbasseng livstidsgaranti på strukturelle skader på bassenget. Våre bassenger har også 20 års garanti mot osmose (glassfiberpest). Dette er den tryggheten du gjerne vil ha når du investerer i et helt nytt basseng. Det lønner seg å velge kvalitet.

Fullisolert og honeycomb – Minsker strømforbruket!

Alle våre glassfiberbasseng er fullisolerte og bygget med honeycomb, samt PU skum som er et thermisk isolasjonslag. Den gode isoleringen fører til at bassenget avgir minimalt med varme gjennom gulv og vegger i bassenget. Med et godt bassengtrekk/tak, vil ikke et av våre glassfiberbasseng gi deg sjokkerende strømregninger.

Kvalitet i vann – siden 1975!

Enwa Pahlen Svømmebasseng og Spa har levert kvalitet i vann siden 1975, og er med det en av de mest tradisjonsrike bassengleverandørene i markedet. Vår serviceavdeling er på veien året rundt for å serve private og offentlige basseng, samt montere nye komponenter og splitter ny basseng. Vi er der når du trenger oss!