I indre Telemark ved et lite vann, der kuene går på beite og sauene sprader rundt med bjellene sine, har en av våre Rhino Tubs blitt plassert. I sitt rette element. Omgitt av skog og et lite tjern på en gammel seter.

Uten strømstøtte på hyttene har Rhino Tub’en blitt et hett alternativ. Med et tradisjonellt tøft design og premium kvalitet. Her fyrer du med ved i en ovn som gir opp til 30kW varme. Tub’en har glassfiber innside av høyeste kvalitet.

Treverket på utsiden av stampen er varmebehandlet og har mistet evnen til å trekke vann. Behandlingen får du i enten naturell eller mørkt treverk, denne har naturell. Alle de syrefaste delene i Tub’en er av høyeste kvalitet og tåler skikkelig fyring.

De populære vedfyrte badestampene finner du i vår nettbutikk her.

Stampene leveres komplett med ovn, trapp, pipe og isolert lokk. Perfekt for helgen på hytta. Da beholder du mye av varmen fra dagen før og trenger kun å fyre litt dagen etter.

Et bad i en vedfyrt badestamp etter en lang tur er terapi. Og men denne beliggenheten blir du nesten dratt inn i et eventyr. Forbered vinteren uten å være redd for strømprisene.