Svenska Bad og Svenska Pro er designet og produsert for vårt nordiske klima. I vår utstilling i Oslo og Skien kan du se og prøve badene. Badene er av den beste kvaliteten og kan vise til oppsiksvekkende resultater i uavhengige strømtester. Du finner oss på Vinterbro, Skien og på enwapahlen.no.

Alle bad skal være ren nytelse, og helt bekymringsfritt. Svenska Bad har over 20 års erfaring med Spabad i det nordiske klimaet. Det betyr at det ligger mye kunnskap når det kommer til materiale, teknikk, konstruksjon og strømforbruk. Svenska Bad jobber daglig med design, ergonomi og energieffektivitet.

Kvalitet i detaljene

Kvaliteten i isolasjon, komponenter og byggekvalitet gir deg et bekymringsfritt spabad. Og det at badene kun er laget for norden og vårt spesielle klima gir deg en trygghet for at kvaliteten er helt i toppsjiktet.

Bredt spekter av modeller og prisklasser

Våre spabad består i hovedsak av 3 serier. Nordpool, Svenska Bad og Svenska Pro. Tre serier i tre ulike prisklasser. Likheten er at alle leverer den gode kvaliteten og er laget for ekte nordiske vintre.

Kom å se våre spabad

Vi har butikker både i Oslo og i Skien. Butikken i Oslo ligger på Alti Vinterbro Senteret og har en utstilling med mange bad.

I Skien finner du oss på Leirvollen 27a. Her finner du mange spabad med vann og varme i de forskjellige seriene.