Støpte basseng

Som du selv ønsker

Lar du oss hjelpe til når du prosjekterer bassenget ditt, får du et moderne basseng akkurat slik som du selv ønsker det. Med tidlig planlegging kan du integrere bassengovertrekket i bassengkonstruksjonen. Det blir en elegant løsning.

Vi gjør jobben – eller gjør det enkelt for selvbyggerne

Bassengveggene kan støpes i betong eller mures i valgfri konstruksjonsblokk på en støpt såle. Enkelt hvis du er selvbygger. Duken nede i bassenget sveises på plassen av våre duksveisere. Da er inn- og utløpsdetaljene for duk allerede på plass. Trappen sveiser vi med sklisikker duk. Den kan være innvendig i et hjørne, diskret og pent, og du slipper stige. Perfekt sted for små barn å sitte og leke. De blir trygge i vannet, og kan lett gå opp og ned i bassenget.

Standard støpt basseng

Med et støpt basseng kan du velge utformingen av bassenget helt selv. Du kan også utstyre bassenget med akkurat det du selv måtte ønske. Motstrøm, massasjedyser, sittebenker, utforming av trapper og trekk kan du velge utifra budsjett og ønske. Våre standard støpte bassenger kan du også kjøpe som selvbyggerpakke og montere helt selv.

Infinity basseng

Et infinitybasseng vil gi deg en følelse av eksklusivitet og en utsikt som tar deg inn i eveigheten. Ved at vannet renner over kanten på bassenget vil du ikke få en bassengkant i siktlinjen. Du kan utstyre bassenget ditt med akkurat hva du måtte ønske av utstyr som motstrøm, vannfall, massasje, sittebenker osv.

Innendørs basseng

Med et innendørs basseng kan du bade hele året i din egen spaavdeling. Her kan du tilpasse plassen du har og bygge bassenget etter det. Du har alle muligheter for valg av utstyr til bassenget på lik linje med et utendørs basseng. Send oss en forespørsel lengre ned på denne siden for å få svar på det du lurer på eller et prisoverslag..

Send oss en uforpliktende forespørsel

RUNE REKVIK – salgssjef

«Vi forvalter våre kunders drøm. Det forplikter oss til å gjøre en god jobb. Og den gjør vi gjør med stolthet.»