SPABAD

Massasje og velvære

MASSASJE

& VELVÆRE

Vi leverer og monterer spabad av ulik størrelse og høy kvalitet til konkurransedyktig pris.

Unn deg et eget spabad hjemme eller på hytta

Et massasjebad i hagen er å unne seg litt luksus. Men det er også en investering i egen helse og nødvendig hvile i en hektisk hverdag. Prøv et bad, så skjønner du hva vi mener.

En samlingsplass for hele familien

Det er enkelt å installere et massasjebad. Alt du trenger er et plant underlag og tilgang til strøm.

Plasseringen av massasjebadet er viktig, da mange bruker dette hver dag hele året. Du skal kunne lett komme til når det er mye snø om vinteren og du bør helst skjerme for vær og vind. Det er heller ikke noe hyggelig å sitte på utstilling for naboene. Vi anbefaler at du plasserer det så nærme huset som mulig.

At massasje i varmt vann er helsebringende er det ikke noen tvil om. Det lindrer muskelplager og løser opp stive muskler og ledd. Det øker blodsirkulasjonen og hjertet jobber lettere.

Etter en treningsøkt passer det å ta et bad, da vannmassasjen hjelper musklene til å kvitte seg med avfallsstoffer slik at du blir mindre støl. Det er mange fordeler.

Massasjebadet blir fort samlingsplassen i familien. I en hektisk hverdag, med aktiviteter på mange fronter, er det befriende å ha et sted der en kan være samlet i ro og fred. Sist, men ikke minst, er det også en ypperlig setting for sosiale lag med venner og kjente.

RUNE REKVIK – salgssjef

«Vi forvalter våre kunders drøm. Det forplikter oss til å gjøre en god jobb. Og den gjør vi gjør med stolthet.»