Med sommeren rundt hjørnet, er det mange som ønsker seg eget svømmebasseng i hagen eller på hytta. I snart femti år har Enwa Pahlen levert bassengløsninger i alle prisklasser. Det siste året har antall bestillinger økt kraftig.

– Vi vet at mange nordmenn drømmer om eget basseng i hagen, og nå i koronaperioden har mange bestemt seg for å virkeliggjøre drømmen. Samtidig er vi blitt enda bedre på å tilby ulike produktpakker, kjøpshjelp og gode løsninger, sier markedssjef Hans Kristiansen.

Mange bestillinger

Den nye hjemmesiden ble lansert på enwapahlen.no i fjor vår. Her får du nyttige tips og råd – både før og etter bassengkjøpet.

–  I tillegg til mer innhold har vi bygd opp nettbutikken med flere produkter, og responsen har vært stor, forteller Kristiansen.

I løpet av årets tre første måneder har trafikken på hjemmesidene, omsetningen på nettbutikken og antall bassengleveringer skutt i været.

– Vi har alltid vært kjent for våre kvalitetsprodukter. Like viktig er det å være gode på resten av kundereisen. Vi forsøker å dele vår kunnskap og kompetanse, være til hjelp og nytte.

Et basseng er en langsiktig investering som skal benyttes i mange år til lek, velvære, mosjon og sosialt samvær.

– Og det er mange som trenger gode råd på veien, poengterer Kristiansen.

Enkelt på nett

Nå har Enwa Pahlen gjort det enda enklere å finne ut hva drømmebassenget vil koste. Vil du ha bassenget løftet på plass i hagen, klart til å fylles med vann? Da er glassfiberbasseng det rette. Mulighetene og tilleggsproduktene er mange.

– I nettbutikken kan du nå selv sette sammen din egen pakke. Først velger du hvilket basseng du vil ha. Så plukker du resten av tilbehøret, enkelt og greit fra menyen på siden.

Kristiansen viser oss de enkle trinnene. Klikker seg inn i nettbutikken. Velger sitt glassfiberbasseng. Med det valgte karet i hovedvinduet, oppdateres prisen fortløpende når han legger til bassengtak, farge, renseanlegg, rørpakke, undervannslys, varmepumpe og annet utstyr.

– Den største fordelen med glassfiberbasseng er montasjen. Karet kommer helstøpt fra fabrikken med alt av ønsket tilbehør. Det er mange aktører på det norske markedet, men det beste rådet vi kan gi, er å sjekke grundig før du velger basseng og leverandør, sier Kristiansen.

Livstidsgaranti

Enwa Pahlens glassfiberbasseng er av høyeste kvalitet, produsert med tanke på det harde klimaet i Skandinavia og Nord-Europa. Med riktig montering og vedlikehold har du livstidsgaranti på strukturelle skader og feil på bassenget som fører til lekkasje.

– Du kan velge mellom et bredt spekter av størrelser og modeller, med eller uten overtrekk. Som standard er alle bassengene isolerte, med flere lag. Overflaten er UV- og klorresistent. Velger du et glassfiberbasseng, er det minimale forberedelser og du kan bade om kort tid.

Han understreker at alle henvendelser til Enwa Pahlen er helt uforpliktende.

– Du kan spørre oss om hva som helst. Vi anbefaler alle å gjøre seg kjent på enwapahlen.no og i nettbutikken vår. Send oss gjerne en forespørsel eller ta kontakt om det er noe du lurer på. Vi er her for å hjelpe, avslutter Hans Kristiansen.