Monaco 850 Bench er et lukseriøst og stilig basseng med nedsenket lamelltrekk. Lamelltrekket rulles opp under en sittebenk i bassenget og er helt ute av syne når bassenget er åpen. Dette bassenget er i fargen Steel Grey som gir et meget stilfullt utrykk. Og visste du at våre glassfiberbasseng har livstidsgaranti på strukturelle skader. Les mer om kvaliteten på bassengene her.

Dette bassenget er utstyrt med sandfilteranlegg i boks. Dette er et ferdigbygget renseanlegg i glassfiberboks for dem som ikke har et teknisk rom å sette det rensetekniske. I tillegg er det montert en BIO-UV som kombinerer uv-rensing og saltklorinator. Dette gjør at du kun tilsetter 5% av saltmengden kontra tradisjonelle saltklorinatorer, noe som sparer det tekniske for mye påkjenning.

Lamelltrekket er fra T&A og er i en meget god kvalitet. Du åpner trekket enten med fjernkontroll eller bryter og trekket forsvinner helt under sittebenken i bassenget.

Vannet varmes opp med en Pahlen varmeveksler som henter varme fra husets varmekilde. Slik får du utnyttet den allerede etablerte varmekilden fra huset.

Dette er rett og slett et fantastisk inbydende basseng med kvalitetskomponenter for lang holdbarhet og sikker basseng drift:) Frister det med et bad?