Ny sesong av Mesternes mester er igang på NRK. Og i likhet med forrige sesong bader deltakerne i ren Pahlèn-luksus. Denne gangen bor deltakerne på Lindesnes og kan kose seg i i et “high-end” svømmebasseng levert av oss i Enwa Pahlèn Svømmebasseng og Spa.

Når Mesternes mester på NRK vises på norske tv-skjermer innlosjeres deltakerne i lukseriøse og meget tv-vennlige lokasjoner. Og i år, som i fjor, kan deltakerne starte dagen med et bad i et meget delikat og oppvarmet basseng levert av Enwa Pahlèn Svømmebasseng og Spa.

Uteplassen med bassenget i sentrum har en vanvittig flott utsikt og innbyr til morgenkaffe og lystige sammenkomster på varme sommerkvelder, selvfølgelig med et forfriskende bad.

Bassenget er duklagt av våre dukleggere, og alle innstøpningsdetaljer i bassenget er rustfri/syrefast. Bassenget varmes opp av en av markedets mest stillegående og effektive varmepumper, Pahlèn Calidi XP17.

Det tekniske rommet inneholder Pahlèn Bronse sirkulasjonspumpe, samt Pahlèn AutoUV og Automatisk dosering.

Bassenget dekkes til med automatisk overtrekk av høyeste kvalitet, og gjør det enkelt å bade samt sikkert når det ikke brukes.

Se en full omvisning av det lukseriøse Mesternes Mester-huset her.