– I over 50 år har Enwa Pahlen vært et sterkt merkenavn i markedet for svømmebasseng. Med oppkjøpet av Wellness at Home tar vi også en betydelig posisjon i spa-markedet. Etter sammenslåingen er vi 20 ansatte som er opptatt av å levere gode løsninger i et større geografisk område, sier daglig leder Rolf Christian Hansen.

Med dekning fra Trysil til Kristiansand utvider Enwa Pahlen sitt nedslagsfelt. Samtidig vil virksomheten i Wellness at Home få nye muligheter til å utvikle seg i et Enwa-konsern med 270 medarbeidere og en omsetning på nesten én milliard kroner.

De to partene kjenner hverandre godt.

– Vi har begge vært leverandører av Svenska Bad, og har samarbeidet i to-tre år allerede. Gjennom samtaler og felles prosjekter fant vi ut at Wellness at Home passet fint inn i vår kultur og profil, forteller Hansen.

Wellness at Home AS ble etablert av Kenneth Nygård og Hans Petter Sandvold i 2016. Salget har i hovedsak foregått via messer, men i koronaperioden ble det også åpnet en butikk på Vinterbro Senter.

– Vi er veldig fornøyde med avtalen. Vi startet denne virksomheten for fem år siden, og har bygd opp et firma som er kjent for god kvalitet og service. Nå får vi en stor internasjonal aktør i ryggen. Det gir ny motivasjon til videre satsing, sier Kenneth Nygård, som gleder seg til sin nye hverdag i Enwa Pahlen.

– Vi har stor tro på 2022. Pandemien har ført til økte investeringer i hytte og hjem, og den trenden ser ut til å fortsette inn i et nytt år. Vi har aldri tidligere solgt spa-bad i desember, men det har vi gjort nå. Vi ser fram til å tråkke til videre.


For mer informasjon, ta kontakt:

Rolf Christian Hansen

Enwa Pahlen

Tlf. 464 17 330

rolf.hansen@enwa.com

Kenneth Nygård

Wellness at Home

Tlf. 995 99 090

kenneth@wellnessathome.no