Glassfiberbasseng

Ferdig basseng til hagen

Frister det å få bassenget heist på plass i hagen, klart til å fylles vann i? Da er glassfiberbasseng noe for deg. Karet kommer helstøpt fra fabrikken med alt av ønsket utstyr, også overtrekk hvis du ønsker det. Våre glassfiberbasseng er av høyeste kvalitet produsert med tanke på det harde klimaet i Nord-Europa. Vi har livstidsgaranti på strukturelle skader, samt 20 års garanti mot osmose.

Vi leverer et stort utvalg av modeller og størrelser

Du kan velge mellom et bredt spekter av størrelser og modeller med eller uten integrert automatisk overtrekk. Vi leverer som standard isolering og honeycomb i bunn. Bassengene har 10 individuelle lag og 9 av de er håndlaget. Overflaten er UV- og klorresistent. Velger du glassfiberbasseng er det minimale forberedelser og du kan bade om kort tid. Det hadde vært noe!

Spar på strømmen - Ikke på boblene!

Velg kvalitet på glassfiberbassenget

Etter at glassfiberbassengene har gjort sitt inntog i den norske markedet har det blitt mye å velge i. Sørg for at du velger riktig kvalitet! Det gjør resultatet bedre og tryggheten større.

Uforpliktende befaring i Tvedestrand

Bygg din bassengdrøm på nett

Mange  ønsker seg eget svømmebasseng i hagen eller på hytta. I snart femti år har Enwa Pahlen levert bassengløsninger i alle prisklasser. Det siste året har antall bestillinger økt kraftig.

Bygg ditt basseng – sjekk priser!

I vår nettbutikk kan du selv «bygge» ditt eget glassfiberbasseng og kalkulere hva det vil koste. Du kan deretter sende oss din forespørsel helt uforpliktende.

Gå til nettsiden

Send oss en uforpliktende forespørsel

RUNE REKVIK – salgssjef

«Vi forvalter våre kunders drøm. Det forplikter oss til å gjøre en god jobb. Og den gjør vi gjør med stolthet.»