Basseng er en langsiktig investering som i mange år skal tilby bad, glede og sosiale stunder. Vår hovedleverandør, Pahléns Fabriker AB i Sverige, har mer enn 40 års erfaring med konstruksjon og produksjon av bassengutstyr i høyklasse materiale:

  • Bronse
  • Rustfritt syrefast stål
  • Termoplast
  • Titan

Det gir deg som bassengeier mange herlige stunder ved bassenget. For å tilfredsstille kravene til filtrering, oppvarming og desinfeksjon er det av ytterste viktighet at det maskinelle utstyret dimensjoneres etter bassengets størrelse.

Satser du på et basseng, bør du også satse på kvalitet. Vi kan med rette påstå at et svømmebasseng ikke er sterkere enn sitt svakeste ledd. Blandt våre produkter finner du svenskprodusert kvalitetsprodukter i rustfritt syrefast stål og bronse som gjennomgående materiale. Pahlén står for kvalitet. Det syns allerede på utsiden. Se bare på bildene i vår nettbutikk, så skjønner du hva vi mener. Det er et godt stykke arbeid i hver minste detalj.

Vannets gjennomstrømning må alltid fungere. Overflateavløp og innløpsdyse av høyeste kvalitet i rustfritt syrefast stål og bronse.

Kveldsbad og aftenstemning ved bassenget. Pahlén produserer belysning i rustfritt syrefast stål, hvilket innebærer et badeanlegg som kommer til å holde uten problemer i mange år.

Vannet skal være rent og klart.
Sandfilteret og pumpen er selve hjertet i bassenget og må være av høyeste kvalitet. Pumpe i bronse. Tank i glassfiberarmert plast.

Link til renseanlegg på nettbutikk?

Med et oppvarmet basseng forlenger du badesesongen. Pahlén varmeprodukter er velkjente over hele verden og finns i dag installert på alle typer av små og store anlegg. De er produsert i rustfritt syrefast stål, titan eller plast for optimal livstid.

Link til oppvarming i nettbutikk?

Mosjonssvømming blir både gøy og mer effektivt med Pahlén Jet Swim i bassenget. Komplett Jet Swim-pakke i rustfritt syrefast stål med pumpe i bronse til både innendørs- og utendørsbasseng.